Friday , April 26 2024

Şomuz Fălticeni a plecat cu trei puncte de pe Areni

Echipa antrenată de Iulian Ionesi s-a impus în derbyul disputat sâmbătă, pe terenul Forestei, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Alecsandru (penalty) și R. Ciobanu. Bucovina Rădăuți și-a păstrat invincibilitatea în campionat după ce a remizat în deplasarea de la Huși, scor 0-0.

Şomuz Fălticeni a plecat cu toate cele trei puncte de pe stadionul Areni, după ce s-a impus sâmbătă, în fața celor de la Foresta, cu scorul de 2-0, în derbyul etapei a VII-a din Seria I a Ligii a III-a.

După o primă repriză plictisitoare, fără ocazii notabile de gol, echipa antrenată de Iulian Ionesi a deschis scorul în minutul 47, când Alecsandru a transformat un penalty ușor acordat, în urma unei faze în care Samson a încasat și al doilea cartonaș galben.

Gruparea fălticeneană și-a dublat avantajul în minutul 85, când Robert Ciobanu a înscris cu un șut deviat sub transversală la finalul unui contraatac.

“Galben-verzii” puteau reveni în joc un minut mai târziu, dar portarul Malac a ghicit colțul și a respins mingea la un penalty ­e­xecutat de Robert Martin.

Foresta Suceava: Tătaru – Cimbru, Chelari, Makongo, Samson, M. Ilie, Netbai, Olowaseun, Dorobanțu, Martin, Trofan. Antrenor: Ionuț Moșteanu. Au mai intrat: Atouba și Ogenda.

Şomuz Fălticeni: Malac – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei, Bejenar, Cîrstean, E. Ciobanu, Sahru, Ionesi, R. Ciobanu. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Gomes, Afkir, Străjeriu și Irimescu.

Bucovina Rădăuți a remizat alb la Huși

Într-un alt meci al etapei a VII-a, Bucovina Rădăuți și-a păstrat invincibilitatea în campionat, după ce a remizat alb, sâmbătă, scor 0-0, pe terenul celor de la Hușana Huși.

Bucovina Rădăuți: Butnariu – Chiseliță, Sumanariu, Mateciuc, Coajă, Plămadă, Şpac, Săhlean, Ungurianu, C. Coroamă, Stroe. Antrenor: Florin Cristeascu. Au mai intrat: Popa și I. Coroamă.

Rezultatele etapei a VII-a:

Ştiința Miroslava – Ceahlăul: 1-0

Foresta Suceava – Şomuz Fălticeni: 0-2

Hușana Huși – Bucovina Rădăuți: 0-0

Dante Botoșani – CSM Pașcani: 1-1

CSM Bacău – Sporting Vaslui: 1-1

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …