Friday , March 29 2024

 Şomuz Fălticeni a încheiat anul cu o victorie prețioasă

Echipa antrenată de Daniel Stoica s-a impus, cu scorul de 2-0, în meciul disputat sâmbătă, pe stadionul Tineretului, în fața Hușanei Huși. Fălticenenii au câștigat în ultima etapă a turului prin golurile marcate de Priboi și Julei 

Şomuz Fălticeni a încheiat anul cu o victorie prețioasă în lupta pentru menținerea în Liga a III-a, obținută sâmbătă, pe stadionul Tineretului, scor 2-0, în fața Hușanei Huși, într-un meci din ultima etapă a turului.

După o primă repriză albă, trupa antrenată de Daniel Stoica a deschis scorul în minutul 46, prin Priboi, care, introdus la pauză, a înscris cu o lovitură de cap din mijlocul careului în urma unui corner executat de camerunezul Afalna. Gruparea vasluiană a avut șansa egalării în minutul 74, dar sărbătoritul zilei, portarul Andrei Pascal, a fost salvat de bară la execuția lui Gârdea. Chiar dacă a rămas cu un om în minus pe final, Chiseliță fiind eliminat pentru cartonașe galbene, formația suceveană și-a secu­rizat victoria în minutul 90, când Julei a marcat printre picioarele goalkeeperului advers după o nouă pasă a lui Afalna.

Şomuz – Hușana s-a terminat 2-0, iar echipă fălticeneană iernează pe locul 9 în clasamentul seriei întâi, la un punct peste linia retrogradării.

Şomuz Fălticeni: A. Pascal – Afalna, Robciuc, Marinescu, Chiseliță, Julei, Njindja, Tchassem, Negură, Song, Toukam. Au mai intrat: Priboi, Ionescu și Zamă. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …