Thursday , April 25 2024

Şomuz Fălticeni a început cu o victorie seria meciurilor amicale

Echipa antrenată de Iulian Ionesi s-a impus, cu scorul de 4-3, în meciul test disputat pe stadionul din Ițcani în fața celor de la Juniorul Suceava

Şomuz Fălticeni a început seria meciurilor amicale din această iarnă cu o victorie, obținută pe stadionul din Ițcani, în fața liderului campionatului județean, Juniorul Suceava, scor 4-3.

Echipa antrenată de Iulian Ionesi s-a impus prin golurile marcate de Robert Ciobanu (3) și Eduard Julei, gazdele punctând prin Ionuț Pelepco (2) și Vlad Hreceniuc.

Începând de ieri, gruparea fălticeneană a intrat în cantonament pe plan local, perioadă cu câte două-trei antrenamente pe zi.

Şomuz mai are programate nouă meciuri amicale până la reluarea Ligii a III-a, cu Juniorul Suceava (5 februarie), LPS Suceava (9 și 26 februarie), Ştiința Miroslava (12 februarie), Bucovina Rădăuți (16 și 23 februarie), Dante Botoșani (19 februarie), Aerostar Bacău (2 martie) și Şomuzul Preutești (5 martie).

Gruparea fălticeneană va aborda ultimele trei etape din sezonul regular cu un obiectiv clar: calificarea în play-off, zonă de care o desparte un singur punct.

Liga a III-a se va relua pe data de 12 martie, Şomuz Fălticeni mai având de jucat în sezonul regular cu Foresta Suceava (acasă), Hușana Huși (deplasare) și Dante Botoșani (acasă). (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …