Thursday , April 25 2024

Şomuz Fălticeni a încasat șase goluri la Buzău

Echipa antrenată de Geo Stanca și Iulian Darabă a pierdut sâmbătă, pe terenul Metalului, cu scorul de 2-6, într-un meci contând pentru etapa a XX-a a Ligii a III-a. Fălticenenii au marcat prin Julei (penalty) și Cotoară  

Şomuz Fălticeni a căzut sub linia roșie a retrogradării, după ce a pierdut la scor de tenis, 2-6, meciul disputat sâmbătă, pe terenul celor de la Metalul Buzău, în cadrul etapei a XX-a din Liga a III-a.

Trupa antrenată de Geo Stanca și Iulian Darabă a început perfect jocul de pe “sinteticul” stadionului “Cornel Negoescu”, reușind să deschidă scorul încă din minutul 2, dintr-un penalty transformat de Eduard Julei. Formația buzoiană a egalat pentru cinci minute, prin Alin Iacob, iar apoi s-a dezlănțuit, marcând alte două goluri până la pauză prin Ionuț Radu (’17) și același Iacob (’28). Rămași fără doi jucători importanți din defensivă, Neagoe și Kuruc părăsind terenul accidentați, fălticenenii au încasat alte trei goluri în repriza secundă, când Metalul a punctat prin Iacob (‘49), Bardaș (‘54) și Radu (’67). Oaspeții au redus din diferență prin nou-intratul Cotoară, care a închis tabela la 6-2 în minutul 87.

Şomuz Fălticeni: C. Pascal – Neagoe, Kuruc, Ailenei, Mircescu – Baltariu, Julei, Cotiugă, Podgorodețchi – Tomescu, Luchian. Pe parcursul meciului au mai intrat: Zamă, Mreană, Murărașu și Cotoară.

“Am plecat încrezători la Buzău, dar am întâlnit un advesar care ne-a dominat tot meciul, chiar dacă noi am marcat primii. Sperăm să trecem cât mai repede peste această înfrângere pentru că ne așteaptă meciul cu Lieștiul, unul deosebit de important pentru noi în încercarea de a ne atinge obiectivul”, a spus Iulian Darabă pentru Cronica de Fălticeni.

Rezultatele etapei a XX-a:

CSM Pașcani – Ceahlăul Piatra Neamț 0-2

CSM Râmnicu Sărat – Sănătatea Darabani 4-1

Ştiința Miroslava – Gloria Buzău 1-5

Oțelul Galați – Bucovina Rădăuți 1-0

Sporting Liești – FC Botoșani II 0-2

Metalul Buzău – Şomuz Fălticeni 6-2

KSE Târgu Secuiesc – CSM Focșani 1-1

Foresta Suceava a stat în această rundă.

În runda viitoare, Şomuz Fălticeni va primi sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul Tineretului, replica gălățenilor de la Sporing Liești. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Adi SOARE)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …