Tuesday , March 19 2024

Şomuz Fălticeni a câștigat primul amical disputat în cantonamentul din Ardeal

Echipa antrenată de Daniel Stoica s-a impus ieri, în deplasare, în fața celor de la Viitorul Cluj, cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Forizs (penalty), Tănăsoiu, Săhlean și Julei

Şomuz Fălticeni a câștigat primul amical disputat pe parcursul cantonamentului pe care îl efectuează în Ardeal, după ce s-a impus ieri, în fața celor de la Viitorul Cluj, cu scorul de 4-1, într-un meci amical disputat la baza Gheorghieni din Cluj.

Trupa antrenată de Daniel Stoica și-a asigurat a treia victorie de la startul pregătirilor de iarnă prin golurile marcate de Forizs (penalty), Tănăsoiu, Săhlean și Julei, după ce gazdele au deschis scorul la jumătatea primei reprize dintr-un 11 metri.

Şomuz Fălticeni a început în următoarea formulă de joc: Chindriș – Chiseliță, Forizs, Toukam, Njindja, Polifron, Tănăsoiu, Săhlean, Balde, Ricciulli, Enciu. Au mai intrat: Pascal, Netbai, Tchassen, Pașcu, Julei, Nistor, Camara, Hadhria și Cazacu.

Acesta a fost cel de-al optulea meci disputat de gruparea fălticeneană în intersezon după cele cu LPS Suceava (1-0), FC Botoșani U19 (2-0), Bucovina Rădăuți (0-1 și 1-1), FK Miercurea Ciuc (2-6), Aerostar Bacău (2-3) și Petrolul Ploiești (0-5).

Pe

Trupa antrenată de Daniel Stoica va încheia stagiul de pregătire centralizată de la Dej cu alte două meciuri de verificare în care va întâlni Universitatea II Cluj (astăzi) și Progresul Şomcuța Mare (mâine). (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Edi BABIAŞ)

Vezi si

Simona Halep o va înfrunta pe Paula Badosa în meciul de revenire în circuit, la Miami

Simona Halep va evolua în prima manșă a turneului de 1000 de puncte de la …