Wednesday , January 19 2022

Şomuz Fălticeni a avut 18 jucători la reunirea lotului

 Chirilescu și Dănilă au lipsit de la primul antrenament al anului, cei doi fiind în carantină. Echipa pregătită de Iulian Ionesi se va reacomoda la efort, după care, pe 26 ianuarie, va intra în cantonament pe plan local. Şomuz are perfectate 10 amicale în interezon

Şomuz Fălticeni s-a reunit miercuri după-amiază, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în vederea începerii pregătirilor pentru partea a doua a campionatului Ligii a III-a.

La primul antrenament din acest an, sub comanda lui Iulian Ionesi s-au prezentat un număr de 18 jucători, 15 din vechea gardă, Puianu, Malac, Alecsandru, Al. Nistor, Antonesei, Vitu, E. Ciobanu, R. Ciobanu, Bejenar, Cîrstean, Pitic, Julei, I. Nistor, Sahru și Străjeriu, plus trei jucători aflați în probe. Chirilescu și Dănilă au fost învoiți, amândoi fiind în carantină.

“Mă bucur că am revenit la antrenamente după o vacanță activă. Îmi doresc să fim la un nivel bun chiar din prima zi a pregătirilor, astfel încât să fim în vârf de formă la prima etapă din acest an. Este o perioadă grea, dar băieții trebuie să conștientizeze că este o perioadă necesară pentru a ne îndeplini obiectivul”, a declarat antrenorul Iulian Ionesi la reunirea lotului.

Gruparea fălticeneană s-a despărțit în pauza de iarnă de patru jucători, este vorba de Vasile Padovei, Alexandru Irimescu, Olavio Gomes și Tarek Afkir.

“Roș-negrii” se vor reacomoda la efort până pe 26 ianuarie, când vor intra, pentru zece zile, în cantonament pe plan local.

Şomuz are programate nu mai puțin de zece meciuri amicale până la reluarea Ligii a III-a, trupa lui Iulian Ionesi urmând să întâlnească în această iarnă formațiile Juniorul Suceava (26 ianuarie și 5 februarie), LPS Suceava (9 și 26 februarie), Ştiința Miroslava (12 februarie), Bucovina Rădăuți (16 și 23 februarie), Dante Botoșani (19 februarie), Aerostar Bacău (2 martie) și Şomuzul Preutești (5 martie).

Gruparea fălticeneană va aborda ultimele trei etape din sezonul regular cu un obiectiv clar: calificarea în play-off, zonă de care o desparte un singur punct. “Sunt trei finale pentru noi, în care orice punct contează. Sper ca băieții să se pregătească foarte bine în această perioadă, să dea totul să accedem în play-off”, a precizat directorul sportiv Iulian Darabă.

Liga a III-a se va relua pe data de 12 martie, Şomuz Fălticeni mai având de jucat în sezonul regular cu Foresta Suceava (acasă), Hușana Huși (deplasare) și Dante Botoșani (acasă). (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Alex SĂVESCU)

Vezi si

Gabi Ruse și Jaqueline Cristian, eliminate în al doilea tur la Australian Open

Gabriela Ruse a cedat miercuri în turul doi de la Australian Open 2022. Tenismena română …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *