Wednesday , March 29 2023

Şomuz Fălticeni a anunțat oficial primele două transferuri

Este vorba de portarul Daniel Zvoronciuc (Dante Botoșani) și de atacantul Ciprian Maxim (FC Botoșani)

Şomuz Fălticeni a anunțat oficial primele două transferuri de jucători care vin să completeze lotul în perspectiva sezonului de primăvară al Ligii a III-a.

Este vorba de Daniel Zvoronciuc, un portar în vârstă de 22 de ani care în prima parte a campionatului a apărat buturile celor de la Dante Botoșani, și de Ciprian Maxim, un atacant în vârstă de 20 de ani, venit sub formă de împrumut de la FC Botoșani.

Cei doi au fost aduși să acopere o parte dintre golurile lăsate în lot de plecările lui Robert Martin (Foresta), Robert Ciobanu (Ceahlăul), Vasile Vitu, Vasile Chirilescu, Silviu Iederan, Florin Antonesei și Alexandru Pitic.

Echipa antrenată de Daniel Stoica se află până la sfârșitul acestei săptămâni în cantonament pe plan local, astăzi având programat și un amical în compania Ceahlăul Piatra Neamț.

Clasată pe locul 7 la finalul sezonului de toamnă, cu șanse cvasinule de a mai prinde play-off-ul, Şomuz va relua campionatul pe data de 11 martie, cu un meci pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Tricolorii, a doua victorie la rând. 2-1 cu emoții, cu Belarus

Naţionala de fotbal a României a învins marți seară selecţionata Belarus cu scorul de 2-1 …