Thursday , April 25 2024

Șomuz Fălticeni a adus un portar de la o nou-promovată în Liga a II-a

In vârstă de 21 de ani, Claudiu Chindriș a semnat un contract valabil pe un sezon cu gruparea fălticeneană. “Sunt convins că va fi un jucător important pentru poarta Fălticeniului”, consideră directorul-sportiv Iulian Darabă

Șomuz Fălticeni și-a asigurat poarta în viitorul sezon al Ligii a III-a, după ce a reușit să-l transfere pe Claudiu Chindriș.

Om de bază la echipa patronată de Adrian Mititelu, FCU Craiova, cu care a promovat în această vară în Liga a II-a, goalkeeperul în vârstă de 21 de ani a semnat pe un sezon cu {omuz Fălticeni.

Adus să suplinească plecarea lui Cătălin Pascal, Claudiu Chindriș a participat la antrenamentele organizate miercuri și joi, pe stadionul Tineretului, ocazie cu care s-a pregătit alături de ceilalți trei portari din lotul fălticenean Andrei Pascal, Sebastian Bâlbă și David Iftode.

Originar din Maramureș, Chindriș s-a format la renumita {coală de Fotbal Ardealul Cluj Napoca, alături de care a ieșit vicecampion național în anul 2016.

“Așa cum am anunțat, încercăm să aducem în lot jucători importanți, care pot ajuta echipa să obțină rezultate cât mai bune în noua ediție de campionat.

Claudiu Chindriș este un portar foarte apreciat și a fost unul dintre titularii porții echipei FC Universitatea Craiova, echipă care a promovat în Liga a II-a. Sunt convins că va fi un jucător important și pentru poarta Fălticeniului, alături ceilalți portari talentați pe care îi avem în lot. Suntem în discuție și cu alți jucători experimentați pe care dorim să-i aducem la Fălticeni în perioada următoare.

Programul de pregătire decurge normal, cu respectarea protocolului medical stabilit pentru perioada pandemiei. Vrem să fim pregătiți din toate punctele de vedere până la startul sezonului care ar trebui să înceapă la sfârșitul lunii august”, a declarat directorul-sportiv Iulian Darabă pentru Cronica de Fălticeni.

Șomuz Fălticeni ar trebui să înceapă noul sezon al Ligii a III-a pe data de 29 august, într-o serie de 18 echipe. (Dănuț CHIDOVET. Foto: Alex SAVESCU)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …