Friday , March 29 2024

Soc in presa internationala dupa eliminarea Simonei Halep de la Paris

halep

Presa internationala comenteaza eliminarea surprinzatoarea suferita miercuri dupa-amiaza de Simona Halep in turul II al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Publicatiile straine sunt socate de eliminarea prematura suferita de tenismena noastra la Roland Garros, turneu la care a anul trecut a ajuns pana in finala.

“A reusit din nou. Mirjana Lucic-Baroni a invins-o pe numarul 3 mondial, Simona Halep, si s-a calificat in runda a treia” – site oficial Roland Garros.

“Mirjana Lucic-Baroni a reusit cea mai mare surpriza de pana acum la Openul Frantei. A eliminat-o pe Simona Halep, la fel cum a facut si anul trecut la US Open” – WTA.

“Soc imens la Roland Garros. Simona Halep a fost eliminata de Lucic-Baroni, care a jucat excelent. Finalista de anul trecut e deja eliminata” – Eurosport.

“Povestea lui Lucic e incredibila, dar azi jocul slab facut de Simona Halep a fost unul incredibil” – New York Times.

“Simona a reusit doar cinci mingi castigatoare in infrangerea suferita miercuri. Halep, care de obicei isi domina adversarele, a fost victima in acest joc” – Daily Mail.

“Turneul s-a terminat deja pentru Simona Halep, finalista anul trecut la Roland Garros” – L’Equipe.

“Veterana croata Mirjana Lucic-Baroni a ajuns pentru prima oara in turul III la Roland Garros din 2001 incoace. 19 ani avea in acel an. Acum are 33 de ani si a invins-o pe favorita numarul 3, Simona Halep” – AFP.

Simona Halep a fost eliminata inca din turul II al Openului Francez de croata Mirjana Lucic-Baroni (locul 70 WTA) in doua seturi, scor 5-7, 1-6.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …