Saturday , April 20 2024

Situatie disperata la o echipa de traditie a Romaniei: Jucatorii n-au mancat de 3 zile!

eugen-trica

Una din echipele de traditie ale Romaniei, UTA, traverseaza o perioada extrem de dificila.

Antrenorul aradenilor, Eugen Trica, a decis sa dea cartile pe fata dupa ce a fost anuntat ca i se va rezilia contractul.

Tehnicianul vorbeste despre gravele probleme de ordin financiar de la UTA, dezvaluind ca sunt jucatori care n-au mai mancat de cateva zile!

“Am tot tacut, am zis sa nu fac valuri, dar s-a depasit orice limita. Sefii clubului imi fac mie tot felul de acte prin care incearca sa ma determine sa plec, cheltuindu-si banii pe avocati, iar jucatorii nu au ce manca. De exemplu, columbienii nu au mai mancat de trei zile, Santa Moreno mi-a venit palid la antrenamentul de marti. Eu le cer implicare maxima, le cer sa faca efort, iar ei nu pot sa stea in picioare fiindca nu se alimenteaza si se vitaminizeaza ca lumea. Am inteles ca mai dorm si cate doi-trei in pat pe la hotel, este inadmisibil asa ceva.

Vine iarna, ne-ar trebui si noua un rand de echipament sa nu inghetam de frig, intereseaza pe cineva? Am mai inteles ca nu s-au platit doua-trei baremuri de arbitraj, riscam sa nu fim programati cu Bihorul. Astea sunt adevaratele probleme ale UTA-ei, nu contractul lui Trica. Eu nu am nevoie de niciun ban de la nimeni, ci chiar sunt dispus sa lucrez fara bani pana vara viitoare, insa sa ni se asigure conditii, nu sa fim bataia de joc a conducerii!”, a explicat Trica, potrivit sportarad.ro.

In replica, sefii gruparii din Arad sustin ca acuzatiile nu sunt reale, fotbalistii primid doua mese pe zi din partea clubului.

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …