Thursday , March 28 2024

Site-ul Bet365 a fost interzis în România. Pariurile la această agenţie sunt ilegale

bet365

Oficiul Naţional de Jocuri de Noroc (ONJN) a a anulat dreptul de operare al companiilor care oferă servicii de jocuri de noroc prin platforma de jocuri accesibilă prin intermediul site-ului bet365.com. Jucătorii români au la dispoziţie 30 de zile să îşi retragă banii, iar cei care ignoră decizia ONJN şi continuă să parieze la Bet365 riscă amenzi cuprinse între 5.000 şi 10.000 lei.

Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc a dat un comunicat prin care li se anulează dreptul de operare al companiilor HILLSIDE GAMING LP si HILLSIDE SPORTS LP care oferă în comun servicii de jocuri de noroc prin platforma de jocuri accesibilă prin intermediul site-ului bet365.com.

Compania a fost atenționată să nu mai permită jocul jucătorilor care accesează site-ul de pe ip-uri de România sau jucătorilor români conform dispozițiilor legale și să remită jucătorilor banii existenți in contul de joc. Atenționăm jucătorii ca au la dispoziție 30 de zile pentru a retrage sumele deținute in conturile de joc perioada după care accesul la site-ul bet365.com va fi restricționat. “De asemenea, informăm toți jucătorii că în conformitate cu prevederile art.22 alin.(6) din OUG nr.77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc: ”Constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei participarea persoanelor fizice de pe teritoriul României la activități de jocuri de noroc la distanță, așa cum sunt definite la art.10 alin.(1) lit. h)-n), care nu sunt autorizate de O.N.J.N”, se arată în comunicatul ONJN.

Iniţial, agentia de pariuri online Bet365.com a fost mutată de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) de pe lista site-urilor licenţiate pe lista neagră.

Amenzile pentru jucătorii care ignoră avertismentul de a mai paria la Bet365 sunt cuprinse între 5.000 şi 10.000 de lei. Bet365 este agenţia din România cu cei mai mulţi pariori online, astfel că zeci de mii de jucători vor fi afectaţi de această decizie.

Motivul includerii pe lista neagră a fost dat de faptul că Bet365 a continuat operarea şi după 10 septembrie 2015, când a expirat perioada de graţie în care aceştia puteau să îşi îndeplinească obligaţiile restante faţă de bugetul de stat.

Mai mulţi jucători au fost deja contactaţi de membri ai Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, pentru a fi întrebaţi dacă au pariat în ultima vreme pe site-uri precum Bwin sau Bet365. Unii dintre ei chiar au fost rugaţi să treacă pe la sediul ONJN, în legătură cu activitatea lor pe site-urile respective.

 

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …