Thursday , March 28 2024

Siretul Dolhasca este singura echipă cu maximum de puncte în Liga a IV-a

Siretul Dolhasca este singura echipă cu punctaj maxim după primele două etape ale Ligii a IV-a. Trupa condusă de Constantin Ferariu a bifat o nouă victorie fără gol primit în campionat, după ce s-a impus duminică, pe terenul Şomuzului Preutești, cu scorul de 2-0, prin reușitele lui Ghiarasim și Tofan.

În derbyul rundei a II-a, campioana en-titre Viitorul Liteni a câștigat in extremis pe teren propriu, prin două goluri înscrise în ultimele zece minute de Gliga și Gheorghiță, în fața celor de la Rarău Câmpulung, după ce oaspeții au condus pe tabelă prin reușita lui Bălan.

În celelalte meciurile ale zilei, Moldova Drăgușeni a plecat surprinzător cu un punct de la Ițcani, Progresul Frătăuții Vechi a trecut de Recolta Fântânele, în vreme ce Concordia Grămești și Victoria Vatra Moldoviței au remizat spectaculos, scor 3-3.

Rezultatele etapei a II-a:

Concordia Grămești – Victoria Vatra Moldoviței: 3-3

Progresul Frătăuții Vechi – Recolta Fântânele: 2-1

Viitorul Liteni – Rarău Câmpulung: 2-1

Juniorul Suceava – Moldova Drăgușeni: 1-1

Şomuzul Preutești – Siretul Dolhasca: 0-2

La finalul sezonului regular, punctele se vor înjumătăți, urmând ca primele cinci clasate să califice în play-off, iar ultimele cinci să evolueze în play-out. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …