Thursday , March 28 2024

Siretul Dolhasca a demarat pregătirile pentru turneul de promovare în Liga a III-a

Echipa antrenată de Constantin Ferariu a disputat duminică un prim meci amical pe terenul ieșenilor de la Unirea Ruginoasa. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, golurile sucevenilor fiind marcate de Andrei Ciobanu și Sergiu Beclea. “Nu este deloc ușor să joci după trei luni jumătate în care nu ai putut să faci nimic”, a spus antrenorul Siretului


Siretul Dolhasca a început pregătirile pentru barajul de promovare în Liga a III-a, programat în perioada 1-9 august. Trupa condusă de Constantin Ferariu a disputat duminică și un prim meci amical pe terenul ieșenilor de la Unirea Ruginoasa. Partida s-a încheiat 2-2, golurile sucevenilor fiind marcate de Andrei Ciobanu și Sergiu Beclea.
“A fost un meci foarte bun având în vedere că fotbalul românesc a trecut printr-o perioadă foarte lungă de pauză. Nu este deloc ușor să joci după trei luni jumătate în care nu ai putut să faci nimic. S-a simțit o ușoară oboseală motiv pentru care a fost nevoie de câteva schimbări, jucătorii intrau-ieșeau în funcție de cum s-au adaptat după această pauză forțată. Per total sunt mulțumit, a fost un test reușit, sunt conștient că avem nevoie de foarte multe jocuri amicale pentru a ne putea prezenta la un nivel ridicat la baraj”, a declarat antrenorul Constantin Ferariu.
Siretul Dolhasca a folosit un lot de 16 jucători în partida de la Ruginoasa: Angel Băiceanu, Adrian Darabă, Constantin Ferariu, Narcis Ciubotariu, Matei Costan, Costel Grădinariu, Cezar Tofan, Tudor Homneac, Sergiu Beclea, Alin Scutariu, Vlad Costan, Adrian Caragea, Florin Sava, Andrei Ciobanu și Bogdan Ghiarasim.
Conform anunțului făcut de conducerea FRF în videoconferința pe care a avut-o cu reprezentanții AJF-urilor, în loc de 21 de campioane județene în această vară vor promova doar 14. Astfel, se va efectua o nouă tragere la sorți pentru stabilirea a 14 mini-turnee, fiecare cu câte trei echipe, care se vor întâlni între ele pe teren neutru, prima clasată în fiecare turneu urmând să promoveze în eșalonul trei.
Siretul Dolhasca ar trebui să întâlnească la mini-turneul de promovare două campioane din județele din regiunea nord-est Iași, Botoșani, Neamț, Vaslui și Bacău.
Siretul Dolhasca a devenit campioană județeană după ce, pe 3 aprilie, AJF Suceava a fost primul for fotbalistic din România care a suspendat competițiile pe care le organizează din cauza pandemiei de coronavirus. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …