Wednesday , April 24 2024

Simona Halep vs Angelique Kerber in sferturi la Roland Garros: S-au mai intalnit de 9 ori pana acum

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturile de finala ale Grand Slam-ului de la Roland Garros.

halep-kerber

Reprezentanta noastra o va intalni in “sferturi” pe favorita numarul 12, nemtoaica Angelique Kerber.

In optimile de finala, tenismena antrenata de fostul antrenor al Simonei Halep, Wim Fissette, a invins-o categoric pe favorita numarul 7, frantuzoaica Caroline Garcia.

6-2, 6-3 a fost scorul intalnirii in care favorita gazdelor a fost surclasata la toate capitolele de fostul lider WTA.

Simona Halep si Angelique Kerber s-au intalnit de 9 ori de-a lungul timpului, iar scorul este 5-4 in favoarea tenismenei romane.

Ultima intalnire dintre cele doua a avut loc in semifinalele editiei din acest an a Australian Open si a fost una memorabila. Simona Halep s-a impus atunci cu 6-3, 4-6, 9-7, dupa ce a salvat doua mingi de meci ale sportivei in varsta de 30 de ani.

Partida dintre Simona Halep si Angelique, din sferturile Roland Garros 2018, se va disputa, cel mai probabil, miercuri, la o ora ce va fi anuntata ulterior de organizatori.

12 e locul ocupat in clasamentul WTA de Angelique Kerber.

34 de saptamani a stat Angelique Kerber pe primul loc in clasamentul WTA.

30 de saptamani are Simona Halep in fruntea clasamentului WTA.

ziare.com

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …

One comment

  1. Mai, ziaristilor, fiti corecti! De ce nu spuneti ca este un meci intre o jucatoare care are doua titluri de grand slam { Kerber } si o jucatoare fara niciu titlu de grand slam { Halep }. Adica intre o jucatoare care inseamna ceva in tenis { Kerber } si o jucatoare care nu inseamna mai nimic { Halep }. SI TOTUSI ROMANII AU O JUCATOARE CU UN TITLTU DE GRAND SLAM : VIRGINIA RUZICI. Locul de lider cateva saptamani nu inseamna nimic, este un concurs al imprejurarilor, al faptului ca punctele la turnee mici sunt supradimensionate { turnee castigate si de o jucatoare mediocra precum Halep, pe cand punctele la turnee mari { grand slam si turneul campioanelor } turnee la care un ” lider mondial ” precum Halep nu are acces .