Wednesday , April 24 2024

SIMONA HALEP, victorie DIFICILĂ în primul tur la SHENZHEN

halep1

Simona Halep, nr. 3 WTA, a debutat, luni, la turneul WTA de la Shenzhen, impotriva jucatoarei Annika Beck (locul 53 WTA). Competitia din China este dotata cu premii totale in valoare de 500.000 de euro. Simona Halep s-a impus în trei seturi, 4-6, 6-4, 6-3.

Simona Halep a început prost meciul şi a pierdut primul set, scor 4-6. Românca, favorita numărul unu la Shenzhen, şi-a revenit în setul secund, pe care şi l-a adjudecat cu 6-4.

Simona Halep a început nervoasă setul decisiv, a lovit cu racheta în suprafaţa de joc şi a ţipat de câteva ori, dar a reuşit să se impună cu 6-3.

Simona Halep va juca în turul II împotriva Nataliei Vikhlyantseva (Rusia), jucătoare slab poziţionată în ierarhia mondială, 588 WTA. Vikhlyantseva a trecut în primul tur de o jucătoare clasată în Top 100 WTA, Anna-Lena Friedsam (Germania, 85 WTA), cu scorul de 2-6, 6-3, 6-3. Victoria obţinută de Natalia a venit chiar la primul ei meci într-un turneu din calendarul WTA. Rusoaica are numai 17 ani, a câştigat puţin peste 4.000 de dolari din tenis, şi a intrat pe tabloul principal graţie unui wild-card oferit de organizatori.

 

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …