Thursday , April 25 2024

Simona Halep şi Klaus Iohannis, faţă în faţă într-un meci demonstrativ

simona-halep

Noul preşedinte al României, Klaus Iohannis, şi cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep, vor avea un meci demonstrativ anul viitor, la Sibiu.

Cunoscut ca un mare fan al tenisului, dar şi practicant al acestui sport, Iohannis a acceptat fără nici o îndoială întîlnirea cu Simona Halep, care va fi în primăvara lui 2015.

Evenimentul are ca scop promovarea tenisului în rîndul copiilor. Simona Halep a fost şi ea foarte încîntată de această iniţiativă, anunţă oradesibiu.ro.

Deşi nu este clară o dată exactă a meciului, cel mai probabil loc va avea loc în martie sau aprilie: ”Meciul va fi în primăvară. Probabil în martie sau aprilie, dar e posibil să fie făcute modificări în această privinţă.

Va fi un meci cu siguranţă inedit. Scopul este bineînţeles cel de promovare al tenisului în rîndul copiilor”, a zis Marius Vecerdea, cel care a venit cu această propunere, pentru sursa citată.

“Cu Simona am vorbit şi mi-a spus că acceptă fără nici o problemă să vină. Apoi am discutat şi cu domnul preşedinte, Klaus Iohannis, chiar sîmbătă.

Şi dînsul a acceptat propunerea. Ambii erau foarte încîntaţi de idee. Acum rămîne să vedem în funcţie de programul lor, în ce dată vom planifica meciul”, a mai spus Vecerdea.

gsp.ro

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …