Thursday , April 25 2024

Simona Halep se califica in turul III la Indian Wells. Duminica seara, dupa ora 21, o va intalni pe Kateryna Kozlova

Simona Halep a reusit sa se califice in turul III de la Indian Wells in urma unui meci mai complicat decat o arata scorul.



Sportiva noastra s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-4, in fata Barborei Strycova, din Cehia.
Duelul de sambata dimineata a reprezentat un test reusit pentru fostul numar 1 WTA, care pare ca isi gaseste ritmul chiar daca nu are un antrenor si se pregateste dupa metodele ei, relateaza Ziare.com.
Constanteanca a inceput bine partida, cu game si break, insa imediat si-a pierdut serviciul si se parea ca e gata sa clacheze. A revenit insa cu un nou break, concretizat apoi pe serviciu si s-a distantat decisiv, incheind setul cu un alt game pe serviciul advers.
Actul secund a avut o desfasurare similara, numai ca Strycova a luptat mai mult si, cu doua breakuri, a egalat la patru, amenintand cu “decisivul”. Halep a fost insa puternica mental si s-a impus.
Victoria i-a fost facilitata si de o adversara deranjata de aproape orice lucru, de la oamenii din afara arenei care faceau galagie si pana la vant. Cehoaica a gresit mult si a facut cadou cateva puncte, iar Halep a profitat din plin de acest lucru.

Kateryna Kozlova (114 WTA/Ucraina) va fi adversara Simonei Halep din turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a învins-o pe mai bine clasata Aliaksandra Sasnovich (Belarus/34 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0. Meciul a durat o oră și 45 de minute.

Simona Halep și Kateryna Kozlova nu s-au mai întâlnit până în acest moment în circuitul WTA. Partida dintre cele două va avea loc duminică, de la ora 21:00, și va fi transmisă în direct pe DigiSport.

Kateryna se află deja la a patra victorie la această ediție a turneului californian, ucraineanca în vârstă de 25 de ani fiind venită din calificări. Kozlova a mai trecut de Ashley Kratzer (6-4, 6-1), Sara Sorribes Tormo (6-1, 7-6) și Katerina Siniakova (7-5, 6-2).

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …