Tuesday , May 24 2022

Simona Halep se califica in finala Indian Wells: Serena Williams s-a retras in ultima clipa

serena-halep

Cea mai asteptata confruntare de la Indian Wells nu a mai avut loc din cauza retragerii ocupantei locului unu in clasamentul WTA.

Organizatorii au anuntat retragerea la ora 5:25, printr-un comunicat scurt, in care se mentiona ca “Serena acuza probleme la genunchiul drept”.

Americanca Serena Williams a oferit prima reactie dupa ce a hotarat sa se retraga cu cateva minute inaintea semifinalei cu Simona Halep.

Jucatoarea din SUA a afirmat ca este bucuroasa ca a revenit la Indian Wells si a promis ca se va intoarce si la anul.

“In urma cu patru luni am inceput o calatorie pentru a juca din nou la Indian Wells si a fost incredibil. Niciodata nu visam ca puteam s-o fac. Dar nu as fi putut sa fac asta fara fanii mei. Chiar daca s-a terminat mai rapid din cauza unei accidentari, trebuie sa spun ca abia astept sa incerc din nou la anul. Va multumesc tuturor. Va iubesc atat de mult”, a spus Serena Williams.

Pentru Simona Halep, aceasta va fi a doua finala din categoria Mandatory din cariera, dupa cea de la Madrid de anul trecut.

In finala, sportiva noastra o va intalni pe Jelena Jankovici din Serbia, care a intrecut-o in cealalta semifinala pe Sabine lisicki cu 3-6, 6-3, 6-1.

Vezi si

CN “Nicu Gane” Fălticeni a devenit campioană națională școlară la volei masculin

Echipa condusă de profesorii Alexandru Bădărau și Ionel Ciocan a cucerit medaliile de aur la …