Friday , April 19 2024

Simona Halep s-a retras de la Sydney. Explicatiile sportivei

halep-sydney

Simona Halep a oferit primele explicatii dupa ce a luat decizia de a se retrage din turneul WTA de la Sydney, Australia.

Romanca sustine ca a avut probleme la stomac inca de saptamana trecuta, cand a evoluat in China, insa a sperat ca va putea trece peste ele.

Ea a asteptat pana in ziua meciului cu Klitova in speranta ca va putea intra pe teren, iar cand a realizat ca nu poate evolua i-a anuntat pe organizatori.

“Am aceasta problema la stomac din timpul turneului din China. Nu am jucat deloc in ultimele trei zile. Am asteptat pana acum sa vad daca sunt gata sa intru pe teren, dar am simtit ca nu pot evolua. Este un turneu dificil, asa ca am luat decizia de a ma retrage. Voiam sa joc, nu e un lucru bun pentru mine”, a precizat Simona.

Aceasta sustine ca participarea la Australian Open nu este pusa in pericol in momentul de fata.

“Nu se stie niciodata cu afectiunile la stomac, dar sper ca dupa-trei zile de pauza sa revin la antrenamente. Acum ma gandesc doar la recuperare, am timp mai tarziu sa imi fac griji pentru meciuri”, a incheiat aceasta.

Simona Halep a luat decizia de a se retrage de la turneul WTA Apia International ce se disputa in aceasta saptamana in Sydney, Australia.

Organizatorii au anuntat pe site-ul oficial al competitiei ca romanca sufera de gastroenterita.

Simona era principala favorita a turneului din Australia.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …