Friday , April 19 2024

Simona Halep s-a retras de la New Haven

halep3

Simona Halep a luat o decizie radicala dupa finala de la Cincinnati, pierduta in fata Serenei Williams.

Noul numar 2 WTA a anuntat ca nu va participa la turneul de la New Haven, ultima intrecere inainte de US Open.

Simona a marturisit ca a jucat mult in ultimele saptamani si ca nu isi permite sa isi forteze corpul cu atat de putin timp pana la ultimul Grand Slam al anului.

“Imi pare foarte rau ca trebuie sa ma retrag de la New Haven. Imi place mult acest turneu si, binenteles, am amintiri foarte frumoase pentru ca am castigat acolo.

Am avut cateva saptamani dure, care m-au lasat cu ceva dureri la picior, si, din pacate, nu pot forta sa joc atat de aproape de US Open”, a explicat Simona, conform WTA.

De altfel, Halep isi anuntase cumva aceasta decizie inca de saptamana trecuta, atunci cand a spus ca nu va juca la New Haven daca va avea un parcurs lung la Cincinnati.

Cum ea a ajuns pana in finala la turneul din Ohio, decizia retragerii de la New Haven a venit firesc, mai ales ca romanca a acuzat si probleme de ordin fizic in ultimele meciuri.

Acum, ea va avea ceva mai mult de o saptamana libera, perioada in care trebuie sa se recupereze in vederea participarii la US Open, acolo unde va fi cap de serie numarul doi.

Inlocuitoarea romancei la New Haven va fi Lesia Tsurenko.

Simona Halep a pierdut, duminica seara, finala turneului WTA de la Cincinnati, fiind invinsa de Serena Williams cu scorul de 3-6, 6-7 (5).

Pentru performanta din Statele Unite, Simona va primi 585 de puncte in clasamentul mondial si un cec in valoare de 240.500 de dolari.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …