Thursday , April 18 2024

Simona Halep s-a calificat în optimi la Dubai după o victorie clară, 6-2, 6-4, cu Alison Riske

Simona Halep s-a calificat fără emoții în optimile de finală de la Dubai după o victorie clară contra lui Alison Riske. Scorul a fost 6-2, 6-4, la capătul unui meci ce a durat puțin peste o oră și pe care românca l-a dominat cu un serviciu precis de la un capăt la altul.

Sportiva noastră nu a avut nicio problemă și a avut un joc precis, pe care l-a controlat de la început până la final. Simona a avut nevoie de doar 27 de minute pentru a câștiga primul set, iar în al doilea americanca a avut o singură dată avantaj pe serviciul Simonei.

În optimi, Simona se va întâlni cu învingătoarea dintre Paula Badosa și Gabriela Ruse. Partida va avea loc miercuri, la o oră care nu a fost încă stabilită.

Simona a câștigat turneul de la Dubai ultima dată în 2020 după o finală cu Elena Rybakina, așa că are multe puncte de apărat pentru a nu cădea în clasament.

Sportiva noastră s-a arătat mulțumită de modul în care a servit și a declarat că se bucură de libertatea pe care o are după ce a renunțat la antrenori.

“E ceva special să joc aici din nou. Am amintiri plăcute, am câștigat turneul de două ori. Sunt fericită să fiu pregătită și să joc un tenis bun. Am fost încrezătoare în serviciul meu, m-a ajutat mult astăzi. Știam că întâlnesc o adversară dificilă, dar știam și ce trebuie să fac, am fost concentrată și sunt bucuroasă că am trecut mai departe. Mă bucur de libertate și sunt concentrată la ce am de făcut”, a spus Simona Halep.

Vezi si

Două meciuri tari miercuri seară. Manchester City – Real Madrid, Bayern – Arsenal își dispută locul în semifinalele Ligii Campionilor

PSG a învins Barcelona cu 4-1 și, alături de Borussia Dortmund, a obținut deja calificarea …