Thursday , April 25 2024

Simona Halep s-a calificat in optimi la Beijing. Romanca a acuzat probleme medicale

halep

SIMONA HALEP, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, marţi, pe sportiva chineză Lin Zhu (167 WTA), scor 7-5, 6-4, şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, cu premii de 5,4 milioane de dolari. Meciul a durat o oră şi 28 de minute.

SIMONA HALEP a acuzat probleme la spate şi la coapsa stângă de la jumătatea primului set, ea cerând chiar ajutorul fizioterapeutului la 5-4 pentru adversara sa. După primul set, câştigat cu 7-5, Halep s-a dus la vestiare pentru un time out medical. Ea a revenit pe teren pentru al doilea set cu coapsa bandajată şi a mai avut pe parcursul setului momente în care a fost vizibil afectată de problema la picior, scrie Mediafax.ro.

În runda următoare, Halep va juca împotriva sportivei germane Andrea Petkovici, locul 17 WTA şi a 15-a favorită, care a trecut în turul doi de americanca Madison Keys, scor 6-2, 6-3. Simona Halep şi Petkovici s-au mai întâlnit până în prezent de patru ori, iar Petkovici s-a impus o singură dată, în 2009, la Bucureşti. Halep a învins-o pe Petkovici în 2013 la Nurnberg şi Tokyo, precum şi în acest an în semifinale la Roland Garros.

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …