Thursday , April 25 2024

Simona Halep, rezultat RMN: O mică ruptură musculară la gamba stângă. Fac tot ce pot pentru a-mi grăbi revenirea

O accidentare venită din senin a forțat-o pe Simona Halep să se retragă, miercuri, în turul al doilea al turneului de la Roma. După două zile, sportiva noastră a postat un mesaj prin care își anunță fanii cu privire la gravitatea situației.

“După ce am făcut un RMN în Roma, pot confirma că am o mică ruptură musculară la gamba stângă. O să zbor spre casă astăzi (n.r. vineri) și o să încep recuperarea în piscină și la sală începând de luni. Rămân pozitivă și o să fac tot ce pot pentru a-mi grăbi revenirea. Vă mulțumesc din nou și sper să ne revedem curând!” – Simona Halep, pe contul personal de Facebook.

Simona Halep lasă astfel deschisă ușa unei eventuale participări la Roland Garros (30 mai – 13 iunie), în funcție de modul în care va decurge recuperarea.

Simona Halep a abandonat în turul al doilea al turneului de la Roma (de categorie WTA 1000), deși o conducea pe Angelique Kerber cu 6-1, 3-3. În momentul în care jucătoarea din Germania servea, Simona a simțit dureri la gamba piciorului stâng, a cerut îngrijiri medicale, și a părăsit “Grand Stand Arena” cu lacrimi în ochi și şchiopătând.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …