Friday , March 29 2024

Simona Halep, primele explicatii dupa accidentare: Ce a patit si cand va reveni

halep1

Simona Halep a vorbit despre accidentarea care a impiedicat-o sa ia startul in turneul de la Brisbane (Australia), primul pentru sportiva noastra din acest an.

Simona a dezvaluit ca i-a recidivat o accidentare la tendonul lui Ahile, pe care a mai avut-o si in luna august a anului trecut. Ea a avut dureri in ultimele doua saptamani, iar in cele din urma a hotarat sa se retraga.

“Credeam ca sunt pregatita sa joc. Am venit aici, am vrut sa joc, sa incep anul aici, dar nu pot duce un meci intreg. Cred ca este mai important sa fiu pregatita si sa fac o pauza”, a spus Simona intr-o conferinta de presa.

Totusi, ea a mentionat ca nu se pune problema sa lipseasca de la Australian Open, avand nevoie de doar cateva zile de pauza.

“Nu este nimic periculos. Am facut un RMN si nu este nimic periculos, insa este o inflamatie. Trebuie sa fac o pauza de cateva zile”, a completat Simona.

Simona Halep a luat decizia de a se retrage din cadrul turneului de la Brisbane, cu doar o zi inaintea primului meci oficial din 2016!

Sportiva noastra si-a anuntat retragerea intrucat a suferit o accidentare la piciorul stang.

Vestea retragerii Simonei Halep a venit ca un soc. Sportiva noastra se afla de o saptamana in Australia, s-a antrenat intens, a zambit si a mers la plaja si nimic nu avea sa anunte aceasta accidentari.

Simona urma s-o intalneasca pe bielorusa Victoria Azarenka intr-un meci din turul doi.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …