Tuesday , January 31 2023

SIMONA HALEP, prima REACŢIE după ELIMINAREA de la WIMBLEDON

halep

Simona Halep a ratat calificarea in finala de la Wimbledon dupa ce a pierdut in doua seturi in fata lui Eugenie Bouchard.

Simona Halep a declarat dupa meci ca accidentarea suferita la glezna stanga in primul set, la 2-2, i-a afectat jocul. Jucatoarea din Constanta sustine ca nu a mai putut impinge in piciorul lovit, iar asta i-a afectat si serviciul.

In cel de-al doilea set, pierdut cu 6-2, “nivelul de energie n-a mai fost la intaltime”, a spus Simona Halep, care a explicat de ce i-a fost din ce in ce mai greu sa faca fata ritmului in setul doi, in care Eugenie Bouchard a dominat categoric.

“Mi-am sucit glezna şi apoi a fost dificil să mai continui. Pe moment am simţit o mare durere, dar în timp a mai trecut. Oricum, nu am putut să împing în picioare. După accidentare, primul serviciu a fost mult mai slab. În tie-break am servit bine până la 3-2, dar apoi ea a avut puţină şansă, a ajutat-o şi banda fileului. Bouchard apoi a jucat foarte bine. Tie-break-ul a fost momentul cheie al partidei, după ce l-am pierdut nu am mai putut să mă concentrez. Bouchard a fost avantajată de suprafaţa de joc. A putut să stea în spatele terenului şi să lovească puternic şi rapid, mai ales că a avut şi încredere. Este o foarte bună jucătoare şi în curând va ajunge foarte sus”, a spus Simona Halep, informează AFP.

“Am dat tot ce am putut, dar în al doilea set mi-am pierdut energia şi nu cred că a-şi fi putut câştiga acest meci. Acest lucru s-a întâmplat şi pentru că sunt puţin obosită. După turul trei am resimţit nişte dureri musculare, iar după Roland Garros am avut puţin timp de recuperare. Dar sunt bucuroasă că am reuşit cea mai bună performanţă a mea la Wimbledon. Nu pot fi tristă. După o săptămână de pauză cred că voi fi din nou la sută la sută”, a mai spus Simona Halep.

 

 

Vezi si

Şomuz Fălticeni s-a reunit sub comanda noului antrenor Daniel Stoica

26 de jucători au luat parte la prima ședință de pregătire din acest an Şomuz …