Thursday , April 25 2024

Simona Halep merge în sferturi la Madrid, după o victorie clară în fața lui Coco Gauff

Simona Halep se califică în sferturile de finală de la Madrid după ce a învins-o pe Cori Gauff (18 ani), ocupanta locului 16 în clasamentul WTA, în două seturi, scor 6-4, 6-4.

Partida a fost una echilibrată până la jumătatea setului doi, iar experiența Simonei și focusul pe punctele importante au făcut diferența în final.

În primul set s-a mers cap la cap până la 4-4, când Simona a făcut break. Al doilea set Cori l-a început furibund și agresiv, a împins-o în defensivă pe Halep și a ajuns la 3-0.

La 1-3, Halep a ratat două mingi de break, asta şi din cauza jucătoarei americane, care a reuşit câţiva aşi. La 4-2, Gauff avut 40-0, dar a servit catastrofal şi jucătoarea din Constanţa a realizat break-ul. A fost prea greu de îndurat de sportiva americană, care nu a mai jucat nimic până la final. Cu cinci ghemuri câştigate la rând, Halep a trecut în sferturi, cu 6-4, într-o oră şi 17 minute de joc, după a treia victorie în faţa americancei.

Simona a obținut astfel a treia victorie din tot atâtea partide cu Cori Gauff, pe toate cele trei suprafețe.

Simona se va duela în sferturile de finală cu Ons Jabeur, aflată pe locul 10 în clasamentul WTA.

Românca și Jabeur s-au mai întâlnit de trei ori. Scorul este 2-1 pentru Simona, dar eșecul sportivei noastre a venit după un abandon.

Partida va avea loc miercuri, la o oră care nu a fost anunțată momentan.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …