Friday , April 19 2024

Simona Halep isi sustine examenul de licenta la Universitatea Ovidius

simona-halep

Simona Halep, Oana-Corina Constantin (gimnastică aerobică), Anca Surdu, Claudia Bobocea (atletism) sunt sportivii de aur ai României şi ai lumii care au susţinut, în aceste zile, examenul de licenţă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii Ovidius din Constanţa.

Simona Halep se numără printre studenţii care au susţinut zilele acestea examenul de licenţă la Universitatea Ovidius, din Constanţa.

De-a lungul anilor, în cadrul facultăţii şi-au definitivat studiile sportivi de valoare ai României, antrenori de prestigiu ori manageri de succes în organizaţiile sportive, precum Horia Tecău, Cristina Bujin, Cristina Toma, Laurențiu Toma, Marius Stavrositu, Ionuț Stănescu, Ionela Gâlcă, Cătălina Ponor, Tolan Petru Porime, Eliza Samara, Răzvan Florea, Daniel Carpo.

În anul 2014, alți studenţii care au muncit din greu şi care s-au dăruit pentru a fi cei mai buni, care au arătat lumii întregi unde este poziţionată România, au împletit cu succes cursurile teoretice de la facultate cu practica, se arată într-un comunicat al Biroului de comunicare al UOC.

Simona Halep, numărul 2 WTA, performanţă istorică pentru ţara noastră, învingătoare în competiţii de anvergură, este o sportivă de succes şi o studentă ambiţioasă cu care ne mândrim, mai scrie sursa citată.

Urmează o altă studentă a facultăţii, Oana – Corina Constantin, gimnastică aerobică, cu un palmares de invidiat în anul 2014. Oana-Corina Constatin este câştigătoarea Cupei Mondiale pentru a doua oară consecutiv în probele de individual feminin și trio.

Cea de-a treia studentă evidenţiată este Anca Surdu, şi ea, cu un palmares de invidiat în 2014. Nu în ultimul rând, Claudia Bobocea, componentă a lotului naţional de atletism cu rezultate deosebite în ultima perioadă.

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …