Friday , April 26 2024

Simona Halep, invinsa in turul II la Roma

halep-roma

Simona Halep a parasit turneul WTA de la Roma inca din runda secunda.

Intrata in concurs in turul al doilea, Simona a fost invinsa greu, in trei seturi, de Daria Gavrilova, care s-a impus cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3.

Ajunsa in capitala Italiei dupa victoria de poveste de la Madrid, Simona a parut inca de la inceput ca nu este foarte interesata de aceasta partida.

Apatica si facand o multime de greseli nefortate, Halep a cedat primul set cu scorul de 6-3, insa nu a parut foarte afectata de acest lucru.

Actul secund ne-a adus o Halep ceva mai agresiva si parca mai concentrata, iar acest lucru s-a vazut si pe tabela. Romanca a fost ajutata si de adversara, care a cazut aproape inexplicabil inclusiv din punct de vedere fizic.

Inaintea “decisivului” partida a fost intrerupta o buna perioada de timp din cauza ploii, cele doua sportive fiind trimise la vestiare.

Dupa reluarea jocului, primele game-uri au fost echilibrate, Simona fiind cea care a cedat prima. Gavrilova a profitat de greselile romancei, s-a distantat la 5-2 si, pana la urma, a castigat partida, calificandu-se in turul al treilea.

Pentru Simona urmeaza o pauza destul de mare in care are timp sa se pregateasca pentru Roland Garros, obiectivul ei din acest sezon.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …

One comment

  1. Una caldă, alta trece !
    Joci, nu joci, turneul trece ! 😉