Thursday , April 18 2024

Simona Halep, in turul trei la Miami dupa o cadere grava si o revenire de mare campioana

halep

Simona Halep s-a calificat in turul trei de la Miami dupa ce a invins-o pe jucatoarea Nicole Vaidisova (Cehia), scor 6-4, 2-6, 6-1.

Dupa cele cinci zile de pauza de la castigarea turneului de la Indian Wells, Simona Halep a intrat foarte determinata pe teren, insa a avut un meci mult mai dificil decat s-ar fi asteptat.

Nicole Vaidisova, locul 328 WTA insa si o fosta semifinalista de Grand Slam, i-a pus numeroase probleme sportivei noastre, dar Simona s-a impus in cele din urma cu o demonstratie de tenis in decisiv.

Simona a inceput meciul cu un break, insa Vaidisova a revenit imediat. In game-ul al saptelea, jucatoarea in varsta de 23 de ani a mai facut un break, ce i-a permis sa castige primul set cu 6-4.

Jocul a fost intrerupt pentru cateva minute intre seturi, dupa ce fusese oprit si cand scorul era 5-4, din cauza ploii.

Simona a revenit pe teren si a inceput setul secund cu un nou break, numai ca si de aceasta data Vaidisova a revenit imediat. Simona a aratat un tenis inspaimantator in setul secund, pierzandu-si de fiecare data serviciul.

Ajunsa in decisiv, Simona s-a trezit brusc dupa o discutie cu antrenorul Victor Ionita. Sportiva noastra a castigat decisivul cu 6-1 si s-a calificat in turul trei dupa un meci trait cu ceva palpitatii.

Pentru calificarea in turul trei, Simona si-a asigurat un cec in valoare de 31.670 de dolari si 65 de puncte WTA.

Confruntarea din turul trei, cu italianca Camila Giorgi (a 30-a favorita) se va disputa duminica seara.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …