Friday , March 29 2024

Simona Halep, eliminată în sferturi la Madrid de Ons Jabeur

Simona Halep a fost învinsă în sferturile de finală de la Madrid de tunisianca Ons Jabeur (favorita 8, locul 10 WTA) în două seturi, scor 6-3, 6-2.

După un început echilibrat, în care Simona a făcut break, Jabeur a început să pună stăpânire pe joc, a trimis multe scurte și și-a asumat mari riscuri.

Simona a preferat să aibă un joc la așteptare, presărat cu greșeli, și nu a încercat prea multe lovituri câștigătoare, astfel că sportiva din Tunisia a profitat și a luat primul set fără mari emoții.

Setul al doilea a debutat într-o notă de echilibru, dar primul break făcut i-a permis lui Jabeur să câștige partida. Românca nu a părut să găsească soluții la jocul variat al lui Ons, care a pus peste 20 de scurte, cele mai multe aducându-i punctul.

Simona este eliminată în sferturile de finală de la Madrid, primul turneu la care lucrează cu Patrick Mouratoglou, iar săptămâna viitoare va concura în turneul de la Roma.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …

One comment

  1. Simona e singura jucätoare din tarä care stie tenis , asa cä ii doresc sä aibä mai mult noroc in continuare , adicä succese.