Friday , April 19 2024

Simona Halep, eliminata dramatic in sferturile de finala de la Miami

Simona Halep a fost eliminata dramatic in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami, ea fiind invinsa in trei seturi de Johanna Konta.

halep2

Romanca a castigat primul act al jocului, l-a pierdut la limita pe cel de-al doilea si a cedat complet in decisiv, scor final 6-3, 6-7, 2-6.

Duelul pentru semifinale a inceput bine pentru Simona, care a servit consistent si a facut destul de repede breakul necesar.

Din actul secund, lucrurile s-au schimbat dramatic. Halep a cazut efectiv ca nivel de joc si i-a permis britanicei sa se distanteze la 3-0, a revenit fantastic si a egalat, pentru ca apoi sa aiba sansa de a inchide partida, servind pentru victorie la 5-4.

N-a fost sa fie pentru ca Johanna nu a cedat si a impins setul in tie-break. Aici Simona s-a descurcat din nou foarte bine in prima faza, insa a cedat pe final in primul rand psihic.

Inaintea decisivului a purtat o discutie tensionata cu antrenorul Darren Cahill si nu a facut fata decat in primele patru game-uri, cedand apoi complet jocul.

Konta obtine a doua victorie din tot atatea meciuri cu Halep si se califica in semifinalele turneului de la Miami.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …