Wednesday , April 24 2024

Simona Halep, eliminata de la Birmingham dupa o cadere incredibila

halep

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala de la Birmingham de Kristina Mladenovici (locul 43 WTA), la capatul unui meci incredibil, castigat de frantuzoaica cu scorul 2-6, 6-0, 7-6 (4).

In cel de-al optulea sfert de finala disputat in acest an, Simona a inceput perfect meciul cu Kristina Mladenovici, adversara care o invinsese in singura intalnire directa de pana acum, dar a cedat incredibil.

Simona a servit perfect, a fost extrem de agresiva si nu i-a dat mari sanse lui Mladenovici, reusind sa castige primul set cu 6-2 in doar 28 de minute.

A intervenit insa relaxarea dupa un start foarte bun, un fenomen cu care Simona Halep ne obisnuise si in trecut, insa niciodata la acest nivel.

Sportiva noastra a cedat setul secund in doar 24 de minute cu 0-6, iar in multe momente a parut ca isi doreste practic sa ajunga cat mai rapid in decisiv pentru a se revansa.

In ultimul act, Simona a reusit sa echilibreze jocul, in special pe propriul serviciu, in timp ce Mladenovici impresiona prin acuratete si agresivitate.

Decisivul a fost astfel foarte echilibrat, cu momente dramatice in care Simona a reusit sa revina superb de la 3-5 si sa duca meciul la tie-break, unde a fost infranta.

In penultimul act al competitiei, Mladenovici o va intalni pe Karolina Pliskova din Cehia.

Pentru parcursul de la Birmingham, Simona Halep va primi un cec in valoare de 16.725 de dolari si 100 de puncte WTA.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …