Thursday , March 28 2024

Simona Halep, dupa infrangerea de la US Open: Nu sunt robot, sunt un om normal

halep

Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat, vineri, dupa infrangerea din turul trei de la US Open, ca nu se va lasa demoralizata si va continua sa aiba incredere in ea, subliniind ca are multe de invatat din acest esec, transmite Mediafax.

“Nu stiu cine s-a asteptat si nu s-a asteptat, poate multi oameni s-au asteptat sa castig acest turneu, dar nu sunt robot, sunt un om normal. Multe jucatoare pot sa ma bata pentru ca si ele muncesc zilnic, asa ca nu mi-am pierdut imcrederea in mine, am avut rezultate bune anul acesta, am incredere sa merg mai departe si totusi sa nu uit ca sunt numarul doi mondial si ca am ajuns aici prin munca. Am incredere in mine si acest meci nu ma va demoraliza, dar o sa invat din el mai multe lucruri”, a declarat Halep.

Intrebata daca a studiat jocul adversarei sale inainte de meci impreuna cu echipa tehnica, ea a raspuns: “Eu nu obisnuiesc sa merg sa ma uit la meciuri, pentru ca este obositor pentru un jucator sa stea sa se uite la alte meciuri, dar am discutat inainte de meci, eu o stiam pe adversara mea cum joaca, este puternica, loveste mingea din toate directiile, a avut incredere astazi, i-a mers jocul mai ales dupa ce a revenit de la 5-2, a jucat foarte bine si a meritat sa castige. Astazi a fost mai buna ca mine”.

“Am inceput jocul destul de bine. Aveam 5 la 2 si doua mingi de set. Am inceput agresiv, am jucat bine. Insa dupa aceea ea si-a revenit destul de bine. Nu am putut sa lovesc mingea lung. Jocul meu a continuat sa fie prea scurt. Dar s-a intamplat si asa a fost. Mi-am pierdut si buna dispozitie, deoarece cand pierzi un set de la 5-2 iti pierzi un pic de incredere. Am incercat tot ce am putut”, a adaugat Halep, care a precizat ca urmatorul turneu la care va participa va fi cel din China.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a fost eliminata, vineri, in turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, fiind invinsa, cu scorul de 7-6 (6), 6-2, de croata Mirjana Lucici-Baroni, 32 de ani, locul 121 WTA, sportiva venita din calificari.

La editia trecuta a US Open, Halep a atins faza optimilor de finala, cea mai buna performanta din cariera la Flushing Meadows, fiind eliminata de italianca Flavia Pennetta, cu scorul de 6-2, 7-6 (3).

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …