Friday , March 29 2024

Simona Halep avanseaza in siguranta in turul II la Madrid 

Simona Halep s-a calificat in turul II al turneului WTA de la Madrid, pe care l-a si castigat de doua ori in cariera, 2016 si 2017, dupa ce i-a oferit o lectie de tenis Margaritei Gasparyan, din Rusia, 65 WTA, o lectie care s-a terminat totusi cu emotii pentru sportiva noastra.

Scorul a fost 6-0, 6-4, dupa o ora si 16 minute de joc.

Doar 21 de minute a durat intreaga prima mansa, un set in care Simona Halep a stralucit cu loviturile sale, profitand e adevarat si de stangaciile comise de Gasparyan, aflata in evidenta dificultate, combinata si cu probleme medicale la genunchiul stang.

6-0 asadar si Simona a continuat la fel si in debutul mansei secunde, cand s-a distantat la 2-0, deci 8 game-uri facute la rand de sportiva de 27 de ani nascuta la Constanta.

Moment in care au aparut si mici probleme de concentrare, facilitand primele puncte aduse de Gasparyan pe tabela, primul dupa un break la zero pe serviciul Simonei.

Simona a condus cu 6-0 si 5-1, finalul a fost unul mai mult decat tensionat, caci Gasparyan a avut o urcare deosebita a nivelului de joc, venind la 5-4 si servind chiar pentru egalare pe tabela.

Simona a avut si momente in care si-a pierdut din atentie cand pe parcursul a 2 sau 3 puncte, cele doua jucatoare au fost oprite de arbitra si punctele s-au reluat, caci o voce de la difuzoarele arenei anunta brusc anularea unui meci de dublu.

Halep s-a mentinut tare psihic si la 5-4, dar pe serviciul rusoaicei, a inchis aceasta partida.

In turul secund, Simona va intalni invingatoarea partidei Konta – Alison Riske, care va avea loc tot duminica.

ziare.com

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …

One comment

  1. nu am vazut in tribune decit pe mama ei si un antrenor. Unde erau aplaudacii ei ? plus transmisia proasta , abia se distingea mingea de tenis.Penibil