Friday , April 26 2024

Simona Halep a trecut superb de Wozniacki si s-a calificat in finala de la Dubai

halepa

Simona Halep s-a calificat vineri seara in finala turneului de la Dubai, dotat cu premii in valoare totala de 2,5 milioane de dolari.

In semifinale, tenismena noastra a invins-o in trei seturi, scor 2-6, 6-1, 6-1, pe daneza Caroline Wozniacki (locul 5 in ierarhia WTA).

O victorie superba pentru tenismena noastra, venita dupa un inceput de partida extrem de slab.

Primul set i-a apartinut in totalitate danezei, care a parut ca se indreapta spre o victorie usoara, in timp ce Simona a facut cu greu fata ritmului impus de adversara.

Lucrurile s-au schimbat radical insa incepand cu setul secund. Simona a inceput sa aiba o evolutie spectaculoasa, iar Caroline Wozniacki a mai reusit doar doua game-uri in ultimele doua seturi. Astfel, tenismena noastra a obtinut cea de-a doua victorie din trei intalniri disputate cu fostul lider mondial in ierarhia WTA.

Dupa calificarea in finala, sportiva romanca si-a asigurat un cec in valoare de 227.860 de dolari si 585 de puncte in clasamentul WTA.

In finala, Simona Halep o va intalni pe Karolina Pliskova (locul 18 in ierarhia WTA). Va fi prima intalnire dintre cele doua.

Finala turneului de la Dubai e programata sambata, de la ora 17, pe Digi Sport2.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …