Tuesday , March 19 2024

Simona Halep a câștigat finala de la Roma. Pliskova a abandonat in lacrimi la scorul de 6-0, 2-1

secretarasite


Simona Halep a câștigat turneul de la Roma după ce Karolina Pliskova a abandonat in lacrimi, se pare ca din cauza unei accidentări la spate, când era condusă cu 6-0, 2-1.

Primul set a fost de-a dreptul fascinant, iar Simona a facut o demonstrație de forță si precizie, deși pierduse ultimele două meciuri cu Pliskova.

Simona s-a impus în primul set în doar 20 de minute în care a jucat fabulos, a prins numeroase lovituri de pus in ramă, în timp ce Pliskova părea neputincioasă si nu a putut sa se foloseasca de serviciul ei deosebit de bun.
Simona a servit excelent în primul set, având un procentaj de 77% al punctelor câștigate.
De asemenea, Simona a fost foarte curajoasă și pe returulul serviciului Pliskovei, care este principala armă a sportivei din Cehia în general.
Pliskova a fost anihilată de jocul Simonei, care a parut pe alocuri nemilos, iar după terminarea primului set a acuzat dureri lombare. După încă trei game-uri, Pliskova a decis să abandoneze.
După victoria din această finală, Simona și-a asigurat un cec in valoare de 205.190 de euro.
Pentru Simona urmează câteva zile de pauză, iar de săptămâna viitoare va concura la Roland Garros.
Turneul de la Roma este al treilea la rând pe care Simona îl câștigă, după Dubai și Praga. Ea are si 14 victorii la rand de la revenire.
secretarasite

Vezi si

Cosmin Matei, fotbalistul Sepsi, depistat pozitiv la testul antidoping după meciul cu U Craiova

Patronul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a declarat, luni, pentru Agerpres, că jucătorul …