Friday , March 29 2024

Si-a prezentat echipa: Gica Popescu vrea sa conduca FRF cu oamenii lui Mircea Sandu

echipa gica-popescu

Gică Popescu, unul dintre candidaţii la şefia FRF, a anunţat, marţi, echipa de conducere în cazul în care va câştiga alegerile, din care fac parte actualul secretar general Adalbert Kassai, directorul de competiţii Dumitru Mihalache, dar şi fostul responsabil pe probleme internaţionale Cristian Bivolaru.

“Adalbert Kassai va fi secretar general, Dumitru Mihalache responsabil al Departamentului de competiţii şi dezvoltare, Cristian Bivolaru director de relaţii internaţionale strategii şi programe”, a declarat Popescu, într-o conferinţă de presă.

Bivolaru părăsise FRF în 2005, în urma unor neînţelegeri cu Mircea Sandu.

Din echipa lui Popescu mai face parte Anghel Iordănescu, director tehnic naţional, funcţie în care a fost deja numit de actualul preşedinte Mircea Sandu. Gheorghe Hagi se va ocupa împreună cu Iordănescu “de implementarea strategiei şi viziunii la nivel naţional”.

Antrenorul echipei naţionale de tineret, Bogdan Stelea, va fi şi membru în Departamentul de dezvoltare.
Paul Prodan va fi director financiar. “Este bancher cu 23 de ani de experienţă în domeniul trezoreriei, gestiunii fondurilor şi relaţiilor cu clienţii”, l-a prezentat Popescu pe Prodan.

Ilie Dumitrescu va fi şeful Departamentului de strategii şi programe.

“Departamentul juridic licenţiere şi integritate va fi condus de către un tânăr licenţiat în drept, şcolit în Elveţia. Având în vedere că este sub contract cu o entitate internaţională de prim rang am căzut de acord să nu-i facem public numele până la câştigarea alegerilor”, a adăugat Popescu.

La alegerile pentru preşedinţia FRF, programate în 5 martie, şi-au anunţat candidatura până acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu. În afară de aceştia, numele altor oameni de fotbal, Ioan Andone, Adrian Porumboiu şi Gheorghe Chivorchian, au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaţilor la funcţia de preşedinte al FRF. Actualul conducător al FRF, Mircea Sandu, a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …