Thursday , April 25 2024

Sharapova pierde cel mai important sponsor dupa ce a fost prinsa dopata

sharapova nike

Maria Sharapova incaseaza o lovitura de milioane de dolari dupa ce a fost prinsa dopata.

Principalul sponsor al rusoaicei, compania de echipament sportiv Nike, a anuntat ca a suspendat contractul cu “Masha” pana cand ancheta in privinta dopajului va fi finalizata.

“Am aflat cu tristete si surprindere noutatile despre Maria Sharapova. Am decis sa suspendam relatia cu ea pe parcursul cercetarilor. Vom continua sa monitorizam aceasta situatie”, se arata in comunicatul celor de la Nike.

Compania americana si Sharapova au semnat in 2010 in contract de sponsorizare cu o durata de opt ani, in valoare de 70 de milioane de dolari.

Este de asteptat ca intelegerea sa fie reziliata dupa ce Maria va fi suspendata pentru dopaj.

Maria Sharapova a recunoscut luni seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca a fost depistata dopata la Australian Open.

Rusoaica a precizat ca a fost vorba despre o neglijenta pe care si-o asuma, ea consumand un medicament pe baza de meldonium pe care il utilizeaza de zece ani pentru a se trata.

Sharapova a mai spus ca nu a verificat lista substantelor interzise, care i-a fost trimisa la inceputul acestui an, motiv pentru care nu a stiut ca nu are voie sa utilizeze respectivul medicament.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …