Thursday , March 28 2024

Sferturile de finală din faza județeană a Cupei României, amânate din cauza condițiilor meteo

Decizia a fost luată de Comitetul de Urgență al AJF Suceava, după o consultare cu repre­zentanții echipelor angrenate în competiție

Ninsorile abundente din ultimele zile au dat peste cap programul competițiilor din fotbalul județean. Astfel, întrunit ieri, Comitetul de Urgență al AJF Suceava, format din președintele Ciprian Anton și vicepreședinții Aurel Constantin și Iulian Darabă, a decis să amâne toate meciurile care ar fi trebuit să se dispute astăzi în cadrul sferturilor de finală din faza județeană a Cupei României.

“Toate cele patru meciuri erau programate în zona de munte a județului, la Dorna Candrenilor, Pojorâta, Vatra Moldoviței și Brodina. În urma discuțiilor avute cu reprezentanții echipelor angrenate în competiție, din cauza condițiilor meteo nefavorabile și a stării terenurilor de joc, am luat decizia să amânăm toate cele patru jocuri pentru o dată ce va fi comunicată ulterior”, a anunțat Ciprian Anton.

Conform tragerii la sorți, faza sferturilor Cupei României Railex programează următoarele meciuri: Victoria Vatra Moldoviței – Zimbrul Siret, FC Pojorâta – Viitorul Liteni, Polul Nord Brodina – Recolta Fântânele și Vânătorul Dorna Candrenilor – Siretul Dolhasca. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …