Saturday , April 20 2024

Serena Williams s-a accidentat si s-a retras de la Indian Wells si Miami. Pierde din nou locul 1 WTA

Serena Williams a anuntat miercuri dimineata ca nu va evolua la turneele WTA de la Indian Wells si Miami din cauza unei accidentari. In aceste conditii, americanca pierde din nou prima pozitie din clasamentul feminin.

serena

Serena, care nu a mai jucat niciun meci oficial dupa finala castigata de la Australian Open, sustine ca nu s-a putut antrena deloc din cauza unei accidentari la genunchi, fiind astfel fortata sa se retraga de la turneele din luna martie.

“Din pacate, sunt nevoita sa ma retrag de la Indian Wells si Miami. Nu m-am putut antrena din cauza unei accidentari la genunchi si sunt dezamagita ca nu pot fi prezenta acolo. Voi merge mai departe si voi incerca sa raman pozitiva. Astept sa revin cat mai curand”, a transmis Serena prin intermediul unui comunicat.

Retragerea de la Indian Wells inseamna ca Williams nu isi poate apara punctele cucerite anul trecut, cand a jucat finala, dupa ce, in sferturi, a invins-o pe Simona Halep.

Prin urmare, incepand cu data de 20 martie, Angie Kerber va redeveni numarul 1 WTA, sportiva din Germania avand sansa de a pune intre ea si Serena puncte serioase in cazul unor rezultate bune.

ziare.com

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …