Thursday , April 25 2024

Serena Williams, replica dura pentru Ilie Nastase: Nu imi e frica, spre deosebire de tine. Nu sunt lasa

Serena Williams i-a dat o replica dura lui Ilie Nastase dupa ce acesta a facut un comentariu cu tenta rasista despre copilul acesteia.

serena

Numarul 1 WTA s-a declarat dezamagita de faptul ca “Nasty” poate face astfel e declaratii, ea referindu-se si la incidentul din timpul jocului de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie.

“Sunt dezamagita sa stiu ca traim intr-o societate in care oameni ca Ilie Nastase pot face comentarii atat de rasiste despre mine si copilul meu nenascut si comentatii sexiste despre semenele mele.

Am spus-o o data si am s-o mai spun, lumea aceasta a ajuns atat de departe, insa mai avem atat de mult de mers. Da, am depasit atat de multe bariere, dar mai sunt atat de multe in fata noastra. Acest lucru sau orice altceva nu ma va opri sa ofer dragoste, lumina si o atitudine pozitiva. Voi continua sa preiau conducerea si sa sustin ce este drept.

Nu imi e teama, spre deosebire de tine. Nu sunt o lasa”, a scris Serena pe un site de socializare, mesajul ei continuand cu un citat din poezia “Still I rise”, scrisa de Maya Angelou.

Serena a incheiat cu un indemn pentru cei de la ITF.

“Le multumesc celor de la ITF pentru atentia pe care o acorda acestui caz. Au tot sprijinul meu.”

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …

One comment

  1. Se prinde si Serena Williams cu mainile de cur si sare in sus.A uitat cand tatal ei in1997 in meciul din sferturi de finala de la US open dintre Irina Sparlea si Venus Williams a spus despre romanca ca este un curcan mare, alb si urat. Asta rasism si nu faptul ca, Nastase a dat un raspus logic si de bun simt; adica din convietuirea dintre un alb si o negresa se naste un copil ciocolatiu, caci nu se poate naste un chinez.