Friday , March 29 2024

Serena Williams, in sferturi la Madrid dupa un meci de infarct cu Azarenka. Cea mai frumoasa partida a anului

serena-azarenka

Serena Williams s-a calificat miercuri in sferturile de finala ale turneului de la Madrid dupa o partida fabuloasa.

Tenismena americana aflata pe locul 1 in ierarhia WTA a trecut in optimi de fostul lider, bielorusa Victoria Azarenka, in trei seturi, scor 7-6/5, 3-6, 7-6/1.

Cele doua tenismene au oferit o partida incredibila, care are toate sansele sa castige titlul de cel mai frumos meci de tenis din 2015.

Doua ore si 44 de minute a durat intalnirea dintre Williams si Azarenka.

In primul set, Serena si Victoria au mers cap la cap pana in tie-break. Bielorusa s-a distantat la 5-1, insa americanca a revenit fantastic si s-a impus cu 7-5, dupa 6 puncte castigate la rand.

Victoria Azarenka, aflata in acest moment pe pozitia 31 in clasamentul WTA, n-a cedat si in setul doi a surclasat-o pe Serena cu un 6-3, impingand astfel meciul in decisiv. Si ce set a fost.

La fel ca-n primul, Williams si Azarenka au aratat un tenis exceptional si au ajuns din nou la 5-5. A fost momentul in care jucatoarea pregatita de Wim Fissette a facut un break (6-5) si a servit pentru castigarea jocului. Bielorusa s-a dus rapid la 40-0 si se pregatea de o victorie spectaculoasa, numai ca Serena a salvat cele trei mingi de meci si s-a impus apoi cu 7-1 in tie-break, pentru o victorie superba.

A fost cea de-a 18-a intalnire directa intre cele doua, iar scorul e acum 15-3 in favoarea americancei.

In sferturi, Serena Williams va juca joi impotriva castigatoarei intalnirii dintre Ana Ivanovici si Carla Suarez Navarro.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …