Friday , March 29 2024

Serena Williams face inca o declaratie superba despre Simona Halep

serena

Serena Williams continua seria declaratiilor superbe la adresa Simonei Halep, dupa ce a reusit sa o invinga pe sportiva noastra in sferturile de finala de la Indian Wells.

Ocupanta locului unu in clasamentul WTA a laudat-o pe Simona pentru prestatia avuta si a spus ca nu s-a simtit ca intr-o partida din sferturile de finala.

“Simona este o jucatoare cu adevarat grozava. Va spun ca nu m-am simtit ca intr-un sfert de finala. Jucand impotriva Simonei, tensiunea a fost asemanatoare cu cea dintr-o semifinala sau o finala. Simona e o adversara pe cinste, care in ultimii doi ani a jucat la cel mai inalt nivel si a fost intr-o forma buna. Ma simt foarte bine ca am reusit sa inving o asemenea jucatoare”, a spus Serena Williams, potrivit Ubitennis.

De asemenea, Serena a anuntat ca se simte mult mai bine din punct de vedere fizic, motiv pentru care va participa si la turneul de la Miami, de saptamana viitoare.

“Turneele sunt mai simple. Nu mai am nevoie sa ma antrenez doua-trei ore pe zi si sa merg si la sala cand sunt la un turneu. E mult mai bine pentru mine”, a completat Serena.

In ceea ce priveste meciul cu Aga Radwanska din semifinalele Indian Wells, Serena a precizat ca se asteapta la un duel dificil.

“Aga stie sa gestioneze astfel de meciuri. Alearga foarte bine, iar suprafata aceasta de joc este foarte buna pentru ea deoarece este putin lenta. Ma astept la schimburi lungi, dar, sincer, sunt pregatita. Va fi un joc bun indiferent cine va castiga”, a completat Serena.

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala de la Indian Wells, dupa ce a fost invinsa de americanca Serena Williams, scor 6-4, 6-3.

Pentru sportiva noastra, aceasta este a saptea infrangere in fata Serenei Williams in opt intalniri.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …