Friday , March 29 2024

Serena Williams anunță că va participa la Wimbledon 

Serena Williams (40 de ani) și-a bucurat fanii în cursul zilei de marți, multipla campioană de Grand Slam anunțând pe Instagram că va reveni în circuit, la Grand Slamul pe iarbă de la Wimbledon.

Pe contul personal de Instagram, Serena (23 de titluri de Grand Slam) a postat o fotografie în care e încălțată cu noii sneakers Nike, pe iarbă, cu mesajul că va participa la ediția din 2022 a Grand Slamului de la Wimbledon.

Turneul major de la All England Club va avea loc în perioada 27 iunie – 10 iulie.

Fără vreun meci oficial disputat de aproape un an de zile (din turul întâi de la Wimbledon 2021), când a abandonat plângând meciul cu Sasnovich, Serena Williams se află în prezent pe locul 1208 în ierarhia WTA, iar pentru a participa la turneul major de la All England Club a primit un wild card din partea organizatorilor.

Înainte de Wimbledon, Serena se va afla pe tabloul de dublu din cadrul turneului pe iarbă de la Eastbourne (WTA 500), unde va face pereche cu tunisianca Ons Jabeur (4 WTA).

„Sunt foarte bucuroasă să revin (n.r. la Eastbourne) în Anglia şi să revin pe iarbă, o suprafaţă atât de bună pentru mine în cariera mea” – Serena Williams, într-un comunicat al Federaţiei britanice de tenis.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …