Wednesday , April 24 2024

Semifinalistul de anul trecut de la Wimbledon va dona bani Ucrainei pentru fiecare as pe care îl dă în Grand Slam-ul de la Londra

Hubert Hurkacz a ajuns până în semifinalele ediției din 2021 de la Wimbledon, iar anul acesta este văzut unul dintre favoriți. Polonezul deține un serviciu impresionant, iar promisiunea lui înainte de startul celui de-al treilea Grand Slam este una legată de Ucraina.

Astfel, „uriașul” polonez (1.96 metri) va dona Ucrainei 100 de euro la fiecare as pe care-l va reuși în complexul de la All England Club.

„Aş dori să anunţ că, începând de luni mă angajez să donez 100 de euro pentru fiecare as pe care îl voi reuşi la Wimbledon pentru a ajuta poporul Ucrainei. Sper că serviciul meu va funcţiona bine!” – Hubert Hurkacz, pe Twitter.

În vârstă de 25 de ani, Hurkacz va debuta la Wimbledon 2022 în cursul zilei de luni împotriva ibericului Alejandro Davidovich Fokina.

Polonezul a câștigat recent turneul ATP de la Halle, iar în acest moment este pe locul trei în actualul sezon în ceea ce privește așii (a reușit 452), dar se află în urma unor alți doi uriași: John Isner și Reilly Opelka.

Clasamentul așilor din 2022 în circuitul ATP
1 John Isner 539 (în 25 de meciuri)

2 Reilly Opelka 492 (32)

3 Hubert Hurkacz 452 (39).

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …