Friday , April 19 2024

Selymes: “Sportul are probeleme în ap\rare”

Antrenorul echipei Sportul Studen]esc, Tibor Selymes, a declarat, dup\ victoria din meciul cu Gloria Bistri]a, scor 4-2, c\ probleme forma]iei sale nu sunt în atac, ci în ap\rare.
“A fost un meci cu dou\ reprize diferite, îns\ pentru prima repriz\ trebuie luat\ în calcul [i c\ldura. Nu mi-a pl\cut a[ezarea în teren, mai ales în centrul ap\r\rii, acolo unde Moraes a f\cut ce a vrut cu funda[ii no[tri. În repriza a doua situa]ia s-a schimbat, iar Moraes nici nu a mai atins balonul. Sunt primele trei puncte, am mai urcat pu]in clasament, îns\ pentru noi urmeaz\ meciuri grele. Pentru noi problemele nu sunt în atac, ci în ap\rare. Toat\ lumea îi [tie pe B\lan [i Varga [i sper s\ m\ bazez cât mai mult timp pe ei, îns\ pentru binele lor sper s\-[i g\seasc\ o echip\ la care s\ joace. Au valoare [i pot evolua în orice campionat din lume”, a spus Selymes.
Pre[edintele clubului Sportul Studen]esc, Vasile {iman, a afirmat c\ echipa sa se bazeaz\ mai mult pe atac. “Sunt bucuros pentru aceast\ victorie, îns\ avem totu[i probleme în ap\rare. Facem prea multe gre[eli [i toate golurile primite pân\ acum au fost luate în urma unor erori ale noastre. E clar c\ suntem o echip\ care se bazeaz\ mai mult pe atac. Pentru ca Varga [i B\lan s\ plece la o alt\ echip\, trebuie s\ primeasc\ o ofert\. Atâta timp cât nu a venit o ofert\, ei vor r\mâne aici [i vor continua s\ joace pentru Sportul”, a precizat {iman.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …