Wednesday , April 24 2024

Selecţioner-surpriză pentru naţionala României

olaroiu

Deși a refuzat în mai multe rânduri ofertele de a veni pe banca naționalei, Cosmin Olăroiu pare acum deschis propunerii.

Considerat de mulți fani varianta perfectă pentru a-l înlocui pe Victor Pițurcă pe banca primei reprezentative, tehnicianul lui Al Ahli a recunoscut că ar fi interesat să ajungă acum la cârma naționalei. În anumite condiții însă!

“Din ce ştiu eu, România are selecţioner acum. Eu îmi doresc să ajung selecţioner, dar aici e un lucru foarte delicat. Nu poţi să devii selecţioner în momentul în care echipa naţională are aşa ceva.

Bineînţeles, nu poţi refuza naţionala sau e foarte greu să o refuzi. Dar nu vreau să se înţeleagă că îmi doresc să fie schimbat Piţi, iar eu să merg în locul lui. Nu e posibil acest lucru în momentul de faţă”, a declarat Cosmin Olăroiu pentru Adevărul.

Tehnicianul a explicat și de ce n-a mai ajuns la națională în 2011, după demiterea lui Răzvan Lucescu.

“Am avut atunci o discuţie cu cei de la federaţie. Ei mi-au spus că, dacă se pierde nu ştiu ce meci, atunci eu sunt o variantă. Lucrurile nu s-au schimbat însă, iar fiecare a mers pe drumul lui”, a mai spus Olăroiu.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …