Monday , May 6 2024

Selectionata suceveana de juniori a fost premiata de Consiliul Judetean

Tinerii fotbali[ti suceveni au primit din partea deliberativului jude]ean suma de 4.000 de lei [i c=te un sejur la o pensiune din Suceava

Componen]ii selec]ionatei de juniori a regiunii Suceava au fost premia]i de c\tre Consiliul Jude]ean cu suma de 4.000 de lei [i c=te un sejur la o pensiune din jude] pentru c=[tigarea `n premier\ a turneului “Celor patru regiuni pentru Europa”, competi]iei g\zduit\ la finalul s\pt\m=nii trecute de stadionul Areni.
Festivitatea a avut loc ieri la Palatul Administrativ, unde pre[edintele Gheorghe Flutur, a ]inut s\-i felicite personal pe tinerii fotbali[ti suceveni pentru performan]a ob]inut\ [i s\-i asigure ca vor fi sprijini]i `n continuare de Consiliul Jude]ean.
“Aceast\ performan]\ a juniorilor poate reprezenta <<punctul 0>> pentru fotbalul din jude]ul Suceava, pentru c\ din partea seniorilor nu am avut rezultate prea bune `n ultima perioad\. Noi am f\cut multe s\li noi de sport [i un produs al acestor investi]ii cred c\ sunte]i [i voi. O astfel de victorie poate s\ v\ uneasc\ mai mult, s\ face]i o echip\ [i sa porni]i ceva. Lupta]i pentru jude]ul Suceava [i noi vom `ncerca s\ facem mai mult pentru voi”, a fost mesajul lui Gheorghe Flutur pentru cei prezen]i.
La r=ndul s\u, antrenorul Ciprian Anton [i-a exprimat speran]a c\ trofeul “Celor patru regiuni pentru Europa” va r\m=ne c=t mia mult timp `n vitrina selec]ionatei sucevene. “Sper\m s\ ]inem c=t mai mult timp acest trofeu la Suceava. V\ mul]umim pentru organizare [i sper s\ r\m=ne]i al\turi de noi”, a spus Ciprian Anton.
Selec]ionata de juniori a regiunii Suceava a c=[tigat cea de-a zecea edi]ie a turneului “Celor patru regiuni pentru Europa”, dupa ce s-a impus `n toate cele trei meciuri disputate `n compania reprezentativelor din Cern\u]i, Mayenne [i Schwaben. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …