Friday , March 29 2024

Selectionata judeteana de juniori sub 16 ani s-a facut de ras la debutul in campionat

N `n primul meci din campionat, echipa condus\ de Bogdan Grosu a pierdut cu scorul ru[inos de 0-6 pe terenul reprezentantei jude]ului Ia[i

Selec]ionata de juniori sub 16 ani a jude]ului Suceava s-a f\cut de r=s la debutul `n campionat. ~n primul meci disputat `n aceast\ toamn\, echipa condus\ de Bogdan Grosu a pierdut cu un ru[inos scor de 0-6 pe terenul reprezentativei jude]ului Ia[i, `ntr-un meci disputat miercuri dup\ amiaz\ `n incinta complexului “Emil Alexandrescu” din Copou.

Forma]ia sucevean\ s-a v\zut condus\ pe tabela de marcaj `nc\ din minutul 15, rat=nd [ansa de a egala situa]ia cinci minute mai t=rziu, c=nd Tudose a irosit o ocazie uria[\ din pozi]ie unu la unu cu portarul advers. P=n\ la pauz\, ie[enii au mai punctat de dou\ ori pe contraatac, intr=nd la vestiare cu un avantaj de 3-0. De[i au echilibrat disputa odat\ cu startul reprizei secunde, pu[tii lui Bogdan Grosu au capotat definitiv pe final, c=nd au `ncasat alte trei goluri `n decursul a numai zece minute, termin=nd jocul ca `n scenetele lui Toma Caragiu: scor 6-0 `n favoarea selec]ionatei jude]enului Ia[i. C-a[a e-n tenis!

Tehnicianul Bogdan Grosu a `nceput meciul cu urm\torul unsprezece: Puianu – Cerlinc\, Am\n\loaie, Siminicariu, Radu, Pl\cint\, Mateiciuc, Man]u, Tudose, Strugariu, Costan. Pe parcurs au mai evoluat Munteanu, Prelipcean, Bivol, Catargiu [i Florea.

~n etapa viitoare, sucevenii se vor deplasa pe terenul selec]ionatei jude]ului Bac\u, `ntr-un meci programat duminic\, cu `ncepere de la orele 11.00, pe stadionul “Municipal”. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …