Saturday , April 20 2024

Selectionata judeteana de juniori sub 16 ani, invinsa la Bacau

N echipa sucevean\ a pierdut cu scorul de 2-4 pe terenul selec]ionatei jude]ului Bac\u, dup\ ce la pauz\ cele doua adversare se aflau la egalitate, 2-2 n golurile forma]iei conduse de Bogdan Grosu au fost marcate de Vornicu [i Pl\cint\

Selec]ionata de juniori “under 16” a jude]ului Suceava a `nregistrat duminic\ a dou\ `nfr=ngere consecutiv\ de la startul campionatului. ~n cadrul etapei a II-a, echipa condus\ de tehnicianul Bogdan Grosu a pierdut, cu scorul de 2-4, pe terenul selec]ionatei Bac\ului, `ntr-un meci disputat pe stadionul “Municipal”.

Forma]ia sucevean\ a `nceput `n for]\ partid\, reu[ind s\ deschid\ scorul `nc\ din minutul 4, c=nd Vornicu l-a executat pe portarul b\c\uan cu un [ut trimis din marginea careului sub transversal\. Gazdele au restabilit egalitatea `ns\ peste numai zece minute, c=nd }upal\ a transformat cu precizie o lovitur\ de pedeaps\. ~n minutul 26, acela[i }upal\ i-a trimis pe b\c\uani `n avantaj, dup\ ce l-a `nvins pe goalkeeperul Puianu cu o lovitur\ de cap din 7 metri. Scorul pauzei avea s\ fie `ns\ 2-2, dup\ ce Pl\cint\ a finalizat cu un [ut la col]ul lung un contratac al oaspe]ilor.

Echipa b\c\uan\ a revenit `n avantaj `n minutul 57, c=nd Pavel a trimis `n plas\ o minge venit\ din corner. Ultimul gol al `nt=lnirii a fost semnat tot de }upal\, care [i-a trecut `n cont hattrick-ul `n urma unei ac]iuni personale purtat\ pe banda dreapt\, `nchiz=nd tabela la 4-2 `n favoarea selec]ionatei Bac\ului.

Selec]ionerul Bogdan Grosu a `nceput partida cu urm\torul unsprezece: Puianu – Radu, Huzdup, Siminicariu, Am\n\loaei – Carcea, Strugariu, Tudose, Pl\cint\ – Costan, Vornicu. Dup\ pauz\ au mai intrat: Georgescu, Man]u, Cerlinc\ [i Prelipcean.

~n meciul urm\tor, programat pe 6 octombrie, echipa sucevean\ va primi, pe terenul “Nada Florilor” din F\lticeni, vizita selec]ionatei jude]ului Boto[ani. (D\nu] CHIDOVE})

Echipa M V E I Gol Pct.
1. Iasi 2 2 0 0 12-2 6
2. Bac\u 2 2 0 0 7-4 6
3. Neam] 2 1 0 1 7-5 3
4. Vaslui 2 1 0 1 5-7 3
5. Boto[ani 2 0 0 2 4-9 0
6. Suceava 2 0 0 2 2-10 0

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …